Vorig    |    terug naar overzicht    |    Volgend  

Volledig gerenoveerd appartement

De ideale investering voor studerende kinderen of als jonge starters!!!

Dit gelijkvloers appartement van 56m² vind je terug tussen de Gentse boekentoren en Vooruit, op wandelafstand van Artevelde Hogeschool Kantienberg en Kattenberg. Het ligt eveneens op een boogscheut van het bruisende centrum van Gent, waar je zowel overdag als 's avonds heerlijk kan genieten in één van de vele horecazaken. Sint-Pietersplein, de Overpoort en de Veldstraat/Kouter bevinden zich om de hoek.

Het appartement omvat een totaal vernieuwde keuken met toestellen, twee ruime slaapkamers (met lavabo) / met mogelijkheid omvorming tot 1 slaapkamer en living. Verder een water-closet, afzonderlijk toilet en terras met berging. De smaakvolle verbouwing werd eind 2020 afgerond. Voorzien van dubbel glas met rolluiken, centrale verwarming, nieuwe parlofoon en bijhorende kelderberging.

Bijkomende pluspunten: zeer lage verbruiks- en syndickosten, conformiteitsattest tot 7/2028, elektriciteit conform - EPC195/UC2431436 - Wche/Gvg/Gmo/Gvkr/Gvv/vastgestelde archeologische zone.

Er wordt gewerkt met een STARTPRIJS. Elk bod vanaf deze gepubliceerde prijs kan in overweging worden genomen.

Kortom: een perfecte eerste woonst, investering voor ouders met studerende kinderen, of opbrengsteigendom. Voor meer info of een bezoek inplannen: beheer@vastgoednbeheer.be - 0472/02 13 03 - BIV 506884/ BIV 514268

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Terras:

1

Garage:

0

Parking:

0

Ligging:

Gent

Verdieping:

0

Bewoonbare oppervlakte:

56 m²

Terrein oppervlakte:

56 m²

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan.   Info   Akkoord