Vorig    |    terug naar overzicht    |    Volgend  

6 NIEUWBOUW app. nabij Gentbrugse Meersen

In de groene rand van GENT-GENTBRUGGE vinden we, midden in de natuur, aan de Gentbrugse Meersen langs de Schelde het privé-domein Scheldekouter. Van zodra u de automatische poort binnenrijdt, vertoeft u in een oase van groen en rust.

In Residentie De Els heeft u keuze uit een 1,2 of 3 slpk-appartement. Allen hebben een ruime leefruimte met veel lichtinval en een volledig ingerichte, open keuken. Verder een badkamer met inloopdouche, een berging met wasvoorziening en een afzonderlijk toilet.

Het penthouse app. met 3 slpk. beschikt over een tweede badkamer met bad. Afhankelijk van de ligging van het appartement bestaat de buitenruimte uit één of twee terrassen, op het gelijkvloers een terras en omheinde tuin. De oppervlakte van de appartementen varieert tussen 78 m² en 108 m².

Voor de groene vingers zijn 2 gedeelde moestuinen aanwezig. Natuurliefhebbers kunnen wandelen in de Gentbrugse Meersen en via een groen lint fietst u van Gentbrugge naar het centrum van Gent. Vlot bereikbaar via openbaar vervoer en snelwegen.

Dit gebouwencomplex werd voorzien van alle moderne comfort: vloerverwarming, ventilatiesysteem, gebouwenbeheersyteem en branddetectie. De warmtepomp en zonnepanelen zorgen voor hernieuwbare energie. Kortom, in deze residentie is het ecologisch en economisch wonen met exclusief zicht op het groene park en de Schelde.

Mogelijkheid tot huren van berging en/of ondergrondse parkeerplaats(en).

ALLE appartementen onmiddellijk beschikbaar – huurprijs vanaf 800 euro/mnd - lasten incl. verwarming - E-peil
78m² - 1 slpk – zonneterras: 800 + 115 EUR/mnd
90m² - 2 slpk – overdekt terras: 850 + 140 EUR/mnd
88m² - 2 slpk – zonneterras deels overdekt: 875 + 135 EUR/mnd
89m² - 2 slpk – dakterras: 925 + 150 EUR/mnd
97m² - 2 slpk – glvl tuin met overdekt terras: 950 + 175 EUR/mnd
108m² - 3 slpk – zonnig dakterras - 2 bdks: 1150 + 180 EUR/mnd

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

2

Terras:

1

Tuin:

1

Ligging:

Gent Gentbrugge

Bewoonbare oppervlakte:

108 m²

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan.   Info   Akkoord