Vorig    |    terug naar overzicht    |    Volgend  

Zonnig, te renoveren 2 slpk-appartement met berging

VERKOCHT OP 1STE BEZOEKDAG - Op de 5de verdieping van Residentie Benelux vinden we dit te renoveren 2-slaapkamerappartement. Het omvat een inkomhal met vestiaire en toegang tot alle kamers. Zonnige leefruimte met zicht op het dok alsook de 3 torens van Gent rijzen boven de daken uit. Aansluitend de keuken met voldoende ruimte om deze te voorzien van alle moderne comfort. Achteraan 2 rustig gelegen slaapkamers en verder badkamer met bad en toilet. Er is tevens een kelderberging inbegrepen.

CV gemeenschappelijk op mazout - 3-dubbele beglazing - veiligheidsdeur - airco slpk & leefruimte - ele niet conform - EPC129/UC2736112 - asbestveilig - Gemengde zone/Gvg/Gmo/VKr/Gvv/vastgestelde archeologische zone - Renovatieplicht vanaf 1/1/2023 - Mobiscore 9,3/10 - bew. opp.: 69,5m² (bron: plan landmeter).

Nabij Dampoort met vlot bereik openbaar vervoer en R4. Parkeergelegenheid voor het gebouw. Dok Noord is een bloeiende, populaire buurt en bevindt zich op wandelafstand van het historisch centrum Gent. Toekomstige plannen van Stad Gent voorzien de kleine ring te verplaatsen naar de Afrikalaan, waardoor het nog heerlijker vertoeven wordt in de buurt rond het Stapelplein. Recent werd de voorgevel gerenoveerd / geïsoleerd waardoor de residentie perfect aansluit bij de buurtgebouwen.

Ideaal appartement als starterswoning / voor studerende kinderen / als opbrengsteigendom!

Voor meer info of bezoek inplannen: beheer@vastgoednbeheer.be - 0472 02 13 03 - BIV 506.884 / BIV 514.268

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan.   Info   Akkoord