Vorig    |    terug naar overzicht    |    Volgend  

Tof renovatieproject in groene omgeving

BINNEN DE WEEK VERKOCHT !!! Daar waar de gezellige gemeente Assenede overgaat in de typische Nederlandse fiets- en wandeldijken treffen we deze te renoveren woning. Rustig gelegen op een parallelweg met zicht op de wijde velden en toch op wandelafstand van het centrum, met de plaatselijke bakker en slager om de hoek!

De woning werd reeds gedeeltelijk gestript en de buitenschil deels gerenoveerd. Hierdoor kan onmiddellijk met de heropbouw van het voorste gedeelte worden gestart. Dit laat de koper toe de woning geheel naar eigen smaak te renoveren. Het achterliggende gedeelte omvat een keuken, badkamer en berging met aanpalende ruime garage. Verwarming op aardgas door middel van een recent geplaatste ketel. Zonnepanelen mét certificaten zorgen voor een goed rendement. EPC290/UC2066936 en ele conform voor aanvang van de werken.

Indeling na renovatie, cfr. afgeleverde bouwvergunning: glvl: leefruimte met open doorgang naar ingerichte keuken, badkamer en berging. Via het schuifraam in de keuken toegang tot terras en zonnige binnentuin en garage. Voor de woning plaats voor 2 wagens en links van de woning een carport. De open trap in de leefruimte geeft uit op de eerste verdieping waar we 2 ruime kamers en een afzonderlijk toilet vinden. De voorliggende plannen kunnen desgewenst verder uitgewerkt worden.

Meer info of een bezoek inplannen: 0472 02 13 03 of beheer@vastgoednbeheer.be - Vg/WgLk/Gmo/Gvkr/Gvv - Vrij bij akte - BIV506.884/BIV514.268

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Terras:

1

Garage:

1

Parking:

1

Tuin:

1

Ligging:

Assenede

Bewoonbare oppervlakte:

128 m²

Terrein oppervlakte:

283 m²

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan.   Info   Akkoord