Vorig    |    terug naar overzicht    |    Volgend  

NIEUWBOUW gelijkvloers app. met grote tuin

In de groene rand van GENT-GENTBRUGGE vinden we, midden in de natuur, aan de Gentbrugse Meersen langs de Schelde het privé-domein Scheldekouter. Van zodra u de automatische poort binnenrijdt, vertoeft u in een oase van groen en rust.

In Residentie De Els bevindt zich dit luxueuze 2 slpk-appartement: ruime leefruimte met veel lichtinval en een volledig ingerichte, open keuken. Verder een badkamer met inloopdouche, een berging met wasvoorziening en een afzonderlijk toilet. De mooie, volledig afgesloten zuidwest gerichte tuin maken dit pareltje af!

Voor de groene vingers zijn 2 gedeelde moestuinen aanwezig. Natuurliefhebbers kunnen wandelen in de Gentbrugse Meersen en via een groen lint fietst u van Gentbrugge naar het centrum van Gent. Vlot bereikbaar via openbaar vervoer en snelwegen.

Dit gebouwencomplex werd voorzien van alle moderne comfort: vloerverwarming, ventilatiesysteem, gebouwenbeheersyteem en branddetectie. De warmtepomp en zonnepanelen zorgen voor hernieuwbare energie. Kortom, in deze residentie is het ecologisch en economisch wonen met exclusief zicht op het groene park en de Schelde.

Mogelijkheid tot huren van berging en/of ondergrondse parkeerplaats(en).

Onmiddellijk beschikbaar – huurprijs 950 euro/mnd - lasten: 175 incl. verwarming - E-peil E58 – BIV506.884/BIV514.268. VOOR DE SNELLE BESLISSERS! Contacteer ons voor meer info of een bezoek: 0472/02 13 03

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Terras:

1

Tuin:

1

Ligging:

Gent Gentbrugge

Verdieping:

0

Bewoonbare oppervlakte:

97 m²

Terrein oppervlakte:

97 m²

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan.   Info   Akkoord