Vorig    |    terug naar overzicht    |    Volgend  

Te renoveren 2 slpk-appartement nabij Gent Dampoort

Te renoveren 2-slpk appartement op wandelafstand van het historisch centrum Gent. Het appartement bevindt zich in een bloeiende, populaire buurt aan Dok Noord. Toekomstige plannen van Stad Gent voorzien de kleine ring te verplaatsen naar de Afrikalaan, waardoor het heerlijk vertoeven wordt in de buurt rond het Stapelplein. Gelegen op de 4de verdieping waardoor u zicht heeft over het gehele dok met de vele aangemeerde schepen. Hier valt altijd wat te beleven!

Indeling: inkomhal met handige vestiaire en toegang tot alle kamers. Leefruimte met tof uitzicht en voldoende ruimte in de keuken om deze te voorzien van alle moderne comfort. Twee aangename slaapkamers en badkamer met bad en toilet. Er is tevens een kelderberging inbegrepen.

CV gemeenschappelijk op mazout - dubbele beglazing - ele niet conform - EPC120/UC2736058 - asbestveilig - Gemengde zone/Gvg/Gmo/VKr/Gvv/vastgestelde archeologische zone - Renovatieplicht vanaf 1/1/2023 - Mobiscore 9,3/10 - bew. opp.: 68m² (bron: plan landmeter).

De voorgevel werd net gerenoveerd / geïsoleerd waardoor de residentie perfect aansluit bij de buurtgebouwen. Vlot bereik openbaar vervoer, R4 - nabij Dampoort / historisch stadscentrum. Parkeergelegenheid voor het gebouw.

Ideaal appartement als starterswoning / voor studerende kinderen / als opbrengsteigendom!

Voor meer info of bezoek inplannen: beheer@vastgoednbeheer.be - 0472 02 13 03 - BIV 506.884 / BIV 514.268

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan.   Info   Akkoord