Vorig    |    terug naar overzicht    |    Volgend  

Ruim 3 slpk-app. op toplocatie nabij Citadelpark

Dit ruime drieslaapkamer appartement ligt vlakbij de Sterre, op wandelafstand van het Citadelpark en is uiterst vlot bereikbaar via de N60 en de R4. Met het station Gent St. Pieters en verschillende tram- en busverbindingen op wandelafstand is dit appartement eveneens vlot te bereiken via openbaar vervoer (Mobiscore van 9,6/10).

Het appartement bevindt zich op de 7de verdieping van Residentie Royal Park en geniet hierdoor van een prachtig uitzicht. Het beschikt over een mooie leefruimte van maar ruim 60m² met veel lichtinval. Aansluitend de keuken met klein terras en drie ruime slaapkamers. Verder zijn er nog een badkamer met ligbad en toilet, een gastentoilet en een kelderberging. Alle kamers, leefruimte en hall zijn voorzien van parketvloer.

De gevel kreeg net een make-over met nieuwe balustrades. Overal PVC-ramen met dubbele beglazing. Het appartement is heden verhuurd / in gebruik als kantoor. Gemeenschappelijke CV (aardgas).

De ideale opportuniteit voor wie op zoek is naar een ruim en lichtrijk appartement op een toplocatie, voor zowel eigen bewoning, studerende kinderen of als investering.

Er wordt gewerkt met een startprijs. Bron bewoonbare opp.: nuttige oppervlakte (zie kadastrale legger)

Meer info of een bezoek inplannen: beheer@vastgoednbeheer.be - 0472 02 13 03 - EPC539/UC2666978 - ele niet conform - woongebied met een culturele, historische en/of esthetische waarde / Geen vergunning uitgereikt / Geen verkavelingsvergunning / Geen voorkooprecht / Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd (Wche/Gmo/Gvkr/Gvg/Gvv) / Grenzend aan beschermde monumenten / Unesco Werelderfgoed bufferzones / Renovatieverplichting vanaf 1/1/2023 - BIV506.884/BIV514.268

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan.   Info   Akkoord