Vorig    |    terug naar overzicht    |    Volgend  

Nieuwbouw app. 3 slpk + ruime garage

In de groene rand van GENT-GENTBRUGGE vinden we, midden in de natuur, aan de Gentbrugse Meersen langs de Schelde het privé-domein Scheldekouter. Van zodra u de automatische poort binnenrijdt, vertoeft u in een oase van groen en rust.

In Residentie De Els bevindt zich aan de Scheldekant deze penthouse. Hier is comfort troef: een ruime leefruimte met veel lichtinval en een volledig ingerichte, open keuken. Een berging met wasvoorzieningen en 3 slaapkamers. Bij de masterbedroom een en-suite badkamer met bad, douche en toilet. Een tweede badkamer met douche en afzonderlijk toilet ter hoogte van de overige slaapkamers. Twee zonnige terrassen met zicht op de Schelde als kers op de taart!

Dit gebouwencomplex werd voorzien van alle moderne comfort: vloerverwarming, ventilatiesysteem D met warmterecuperatie, gebouwenbeheersysteem en branddetectie. De warmtepomp en zonnepanelen zorgen voor hernieuwbare energie. Kortom, in deze residentie is het ecologisch en economisch wonen met exclusief zicht op het groene park en de Schelde.

Dubbele ondergrondse parkeerplaats met automatische poort en afstandsbediening inbegrepen. Vlot openbaar vervoer, nabij R4/E17. Op fietsafstand van centrum Gent.

Onmiddellijk beschikbaar – huurprijs 1260 EUR/mnd - 200 EUR/mnd lasten incl. verwarming - E-peil E55/UC SD016 – BIV506.884/BIV514.268. Contacteer ons voor meer info of een bezoek: beheer@vastgoednbeheer.be - 0472/02 13 03

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

2

Terras:

1

Garage:

1

Tuin:

0

Ligging:

Gent Gentbrugge

Verdieping:

2

Bewoonbare oppervlakte:

108 m²

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan.   Info   Akkoord