Vorig    |    terug naar overzicht    |    Volgend  

Te renoveren HOB in groene omgeving met ruime, zonnige tuin

Te renoveren halfopen bebouwing in groene omgeving. De woning omvat 3 slaapkamers, een woon- en eetkamer, keuken, wasplaats, berging, badkamer, ruime garage/polyvalente ruimte, voorraadkelder, zolder en een zonnige tuin.

Het perceel is maar liefst 738 m² groot waarvan 450 m² tuin.

In de woning zijn tal van authentieke elementen terug te vinden. De keuken is voorzien van kookvuur, dampkap en ingebouwde koelkast met vriesvak. In de leefruimte zorgt de houthaard voor bijkomende gezelligheid. Het aangename, weidse zicht zorgt voor extra ruimtegevoel en rust! Ruime inpandige garage met automatische kantelpoort.

Op de bovenverdieping 2 grote slaapkamers en een derde, kleinere, slaapkamer die tevens toegang geeft tot de eerste zolderberging. Via de tuin toegang tot bijkomende zolderbergingen.

CV op mazout met condensatieketel - overal dubbele beglazing met rolluiken – elektriciteit niet conform – EPC 403/ UC2584233 - woning verhuurd - Mobiscore 7,9/10: vlot bereik openbaar vervoer, R4. Fiets- en wandelroutes in de buurt.

Er wordt gewerkt met een STARTPRIJS. Elk bod vanaf deze gepubliceerde prijs kan in overweging worden genomen.

Stedenbouwkundige informatie: geen vergunning uitgereikt / Woongebied met landelijk karakter/landschappelijk waardevolle agrarische gebieden / Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd / Geen voorkooprecht / Geen verkavelingsvergunning.

Meer info of bezoek: 0472 02 13 03 / beheer@vastgoednbeheer.be - BIV506.884/BIV514.268

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

1

Terras:

1

Garage:

1

Tuin:

1

Ligging:

Destelbergen

Bewoonbare oppervlakte:

171 m²

Terrein oppervlakte:

738 m²

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan.   Info   Akkoord