Vorig    |    terug naar overzicht    |    Volgend  

Lichtrijk nieuwbouw appartement 1 slpk in oase van groen

In de groene rand van GENT-GENTBRUGGE vinden we, midden in de natuur, aan de Gentbrugse Meersen langs de Schelde het privé-domein Scheldekouter. Van zodra u de automatische poort binnenrijdt, vertoeft u in een oase van groen en rust.

In Residentie De Els bevindt zich dit 1-slaapkamer appartement. Hier is comfort troef: een ruime leefruimte met veel lichtinval met volledig ingerichte, open keuken met alle toestellen, incl. vaatwas. Aansluitend een berging met wasvoorzieningen. Een slaapkamer, badkamer met inloopdouche en afzonderlijk toilet. Tot slot een zonnig Z / ZW gericht terras!

Dit gebouwencomplex werd voorzien van alle moderne comfort: videofoon, vloerverwarming, ventilatiesysteem D met warmterecuperatie, gebouwenbeheersysteem en branddetectie. De warmtepomp en zonnepanelen zorgen voor hernieuwbare energie. Kortom, in deze residentie is het ecologisch en economisch wonen met exclusief zicht op het groene park en de Schelde.

Mogelijkheid tot huren van één of meerdere ondergrondse parkeerplaats(en) met automatische poort en afstandsbediening.

Beschikbaar vanaf 1/3/2022 - huurprijs 840EUR/mnd - 120EUR/mnd lasten incl. verwarming - E-peil E54 - Mobiscore 8.4/10 - BIV506.884/BIV514.268. VOOR DE SNELLE BESLISSERS! Contacteer ons voor meer info of een bezoek: 0472/02 13 03

Aantal slaapkamers:

1

Aantal badkamers:

1

Terras:

1

Garage:

1

Ligging:

Gent Gentbrugge

Verdieping:

1

Bewoonbare oppervlakte:

78 m²

Terrein oppervlakte:

78 m²

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan.   Info   Akkoord