Vorig    |    terug naar overzicht    |    Volgend  

LICHTRIJKE, INSTAPKLARE STUDIO IN CENTRUM GENT

In centrum Gent vinden we op de eerste verdieping van Residentie Titanic deze instapklare studio. De volledige voorgevel bestaat uit (dubbel)glas, waardoor de vele lichtinval een aangenaam ruimtegevoel creëert.

De studio omvat een gezellige leefruimte, slaaphoek en open keuken. Een halve wand tussen leefruimte en keuken zorgt voor een leuke indeling met extra opbergruimte. In de hall bevindt zich de badkamer met toilet, douche en lavabo.

Dankzij optimale benutting van de ruimte beschikt deze studio over veel bergruimte. Een bijkomende berging met voorziening wasmachine en individuele ketel. Op het gelijkvloers nog een extra privatieve bergruimte (ideaal als fietsenstalling). In de residentie is een personenlift aanwezig.

PVC ramen met geluidsisolerende dubbele beglazing - gaskachel - houten vloer in leefruimte - tegelvloer in keuken en badkamer - elektriciteit conform - EPC89/UC2500038

Vergunning uitgereikt, woongebied met een culturele, historische en/of esthetische waarde, geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd, geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig, geen verkavelingsvergunning.

Vlot bereik openbaar vervoer, verbindingswegen R4, vlakbij sportcentrum, Tolhuispark, AZ Sint-Lucas en op wandelafstand van historisch centrum Gent en winkels. Mobiscore 9,5/10.

De ideale opportuniteit voor wie op zoek is naar een goed onderhouden en lichtrijke studio op een aantrekkelijke ligging, voor zowel eigen bewoning, studerend kind of als investering.

Voor meer info: 0472 02 13 03 - beheer@vastgoednbeheer.be - BIV 506.884 / BIV 514.268

Aantal slaapkamers:

0

Aantal badkamers:

1

Garage:

0

Tuin:

0

Ligging:

Gent

Verdieping:

1

Bewoonbare oppervlakte:

48 m²

Terrein oppervlakte:

48 m²

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan.   Info   Akkoord