Vorig    |    terug naar overzicht    |    Volgend  

Opgefrist, instapklaar appartement nabij Dok Noord

Ideaal appartement als starterswoning / voor studerende kinderen / als opbrengsteigendom!

Twee slaapkamerappartement op de 3de verdieping met zicht op het water op ideale locatie in centrum Gent. Het appartement bevindt zich in een populaire buurt aan Dok Noord. Nieuwe plannen van Stad Gent voorzien de kleine ring te verplaatsen naar Afrikalaan, waardoor het heerlijk vertoeven wordt in de buurt rond het Stapelplein. Hier valt altijd wat te beleven!

Indeling: inkomhal met authentieke glaspartij naar leefruimte. Vanuit de leefruimte heeft u mooi zicht op het dok/water. Nieuw geïnstalleerde keuken incl. vaatwas. Twee slaapkamers en badkamer met douche en toilet. Kelderberging, CV, dubbele beglazing.

Door de geplande gevelrenovatie zal het gebouw mooi aansluiten bij de overige gebouwen op het plein en perfect passen in de nieuwe groenzone die Stad Gent in de toekomst voorziet. De werken worden gefinancierd dmv het reservekapitaal dat reeds (grotendeels) werd ingelegd.

Vlot bereik openbaar vervoer, R4 - nabij Dampoort / oude stadscentrum. Parkeergelegenheid voor het gebouw.

Er wordt gewerkt met een STARTPRIJS. Elk bod vanaf deze gepubliceerde prijs kan in overweging worden genomen.

Voor meer info of een bezoek inplannen: 0472 02 13 03 - beheer@vastgoednbeheer.be - elektriciteit conform - EPC181/UC2365620 - Gemengde zone/Gvg/Gmo/VKr/Gvv/vastgestelde archeologische zone - BIV 506.884 / BIV 514.268

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Terras:

0

Garage:

0

Parking:

0

Tuin:

0

Ligging:

Gent

Verdieping:

3

Bewoonbare oppervlakte:

80 m²

Terrein oppervlakte:

80 m²

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan.   Info   Akkoord